Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een wereldwijde ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die kleine en middelgrote bedrijven controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft Dynamics NAV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Bovendien ondersteunt het in verdere groei van uw bedrijf.

Dynamics NAV

De complete oplossing voor uw groeiende bedrijf

Uw bedrijf is misschien klein begonnen, maar hard werken en toewijding hebben het laten groeien tot de huidige staat. Als bestaande systemen invloed hebben op uw mogelijkheid om te groeien, is het nu de tijd om de volgende stappen te nemen. Een bedrijfsoplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens, documenten en apparaten op unieke wijze samen. Het zet uw mensen centraal en helpt ze om het beste van hun tijd te maken. Van server naar cloud—computer naar mobiel—krijgt u één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en uw klanten te verrassen.

Verken de mogelijkheden

Volledig, bekend en vertrouwd—Microsoft Dynamics NAV en Office 365 bieden de programma's om uw bedrijf te beheren en helpen uw medewerkers meer te bereiken.

  • Financieel beheer en boekhouding. Beheer uw kas, activa en bank.
  • Toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Volg en beheer uw productie, inventaris, bestellingen en verkopers.
  • Marketing, verkoop en service. Beheer uw campagnes, verkoopmogelijkheden, contactpersonen en servicecontracten.
  • Projectmanagement. Maak schattingen, volg projecten en beheer de capaciteit.
  • Bedrijfsinformatie en rapportage. Krijg realtime zichtbaarheid en analyses om prestaties te volgen en met inzicht te handelen.
  • Multicurrency. Concurreer wereldwijd met multicurrency- en taalmogelijkheden.

Aan de slag gaan

Ongeacht uw eisen, implementatiekeuze of gewenste betaaltermijnen (directe aankoop of een maandelijks abonnement), zorgt RoPe IT and Finance ervoor dat u snel aan de slag kunt met zo min mogelijk hinder voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 

stuur een bericht naar rope@ropebv.nl voor meer informatie